0850’li Hat Tahsisi

SIP Uyumlu cihaz ya da uygulamalarla İnternetin olduğu heryerde kullanabileceğiniz VoIP uyumlu sabit numaradır. Günümüzde, bankalar, gelişmiş e-ticaret siteleri, sigorta ve hava yolu şirketleri gibi önde gelen birçok kurumsal işletmenin tercih ettiği SIP tabanlı konumundan bağımsız sabit numara türüdür. 0850'li Numara Teknik ve Mali açıdan geleneksel olarak kullanılan PSTN veya ISDN numaralarda olmayan bir dizi gelişmiş özellik ve avantaja sahiptir. Bu sebeple 0850'li numaralara olan talep, her geçen gün artmaktadır. Bakır telefon hatlarının aksine 0850'li hatlar bağlantı için herhangi bir fiziki kablo bağlantısına ihtiyaç duymaz. Tarafımızdan gönderilen kullanıcı bilgilerini internete bağlı SIP uyumlu herhangibir cihaza yada Mobil/Bilgisayar uygulamasına tanımlayarak anında çağrı alıp gönderebilirsiniz.

İşletmenize 0850'li Numara Alarak Yeni Nesil İletişim Altyapısı Oluşturun

İşletmenize 0850'li numara alarak 40 yıl önceki teknoloji ile çalışan bakır telefon kablolarından kurtularak, yeni nesil iletişim altyapısı oluşturmuş olursunuz. Sizde işletmenize 0850'li numara alarak sabit hat maliyetlerinizi ortalama %70’e varan oranda azaltırken çağrı kaybıda yaşamazsınız. 0850'li Numaralar işletmelere Teknik ve Mali açıdan hiçbir işletmenin hayır diyemeyeceği avantajlar sağlamaktadır. VoIP altyapısı ile çalışan 0850'li hatlar internetin gücünü kullanarak işletmelerin iletişim altyapılarını dijitalleştirmelerine olanak tanımaktalar.

0850'li Numaramı Nasıl Kullanırım?

Santral ile

0850'li Numaranızı Can IP santral üzerinden kullandığınızda 0850'li numaranın size sunmuş olduğu özelliklere ilave olarak, eş zamanlı sınırsız çağrı alıp gönderme , tüm görüşmelerin ses kayıt altına alınması, firmanıza özel karşılama ve bekmeleme müzügi gibi bir çok yenilikçi özelliklerden yararlanmış olursunuz. Daha fazla bilgi için Can IP Santral Paketleri ve diğer özelliklerine göz atın.

Yönlendirme ile

Ayda 85 TL ödeyerek gelen çağrılarınızı Türkiye Mobil ve Sabit hatlara toplamda 3 farklı numaraya sınırsız yönlendirme imkanı elde edersiniz. Ayrıca 0850'li numaranızı bu seçenek ile kullandığınızda mini bir santral hizmeti almış olursunuz. Gelen çağrılarınızı standart karşılama anonsu ile karşılayıp, her tuşlamayı en fazla üç birim olmak üzere farklı numaralara yönlendirebilirsiniz. Bunun yanı sıra bekleme müziği, mesai saati belirleme gibi gelişmiş özelliklerle karşılayarak kurumsal bir görünüm elde edersiniz. Ayrıca tüm görüşmelerinizi ses kayıt altına alma özelliğinden yararlanırsınız.

Uygulama ile

Bilgisayarınız ve Akıllı Telefonunuz üzerinden 0850'li numaranızı kullanmak için bir softphone uygulaması yüklemeniz gerekmektedir. Program üzerinden internetiniz olduğu sürece 0850'li numaranızı kullanarak çağrı yapıp alabilirsiniz. Numara tahsis işlemleriniz sonuçlandığında SIP kullanıçı bilgileriniz sizinle paylaşılacaktır. Bu aşamadan sonra bilgisayarınıza uygun programı seçmek ve kurulumunu yapmak için yardım sayfamıza göz atabilirsiniz.

Siz İşletmenize Henüz 850’li numara almadınız mı ?

Öyleyse geç kalmadan numaranızı hemen seçin ve aynı gün adınıza ücretsiz olarak tahsis edin.

Gelişmiş Numara seçme sayfamızdan ücretsiz yada ücretli özel bir 0850'li numara seçerek online abonelik sayfamızdaki yönlendirmeleri izleyip gerekli bilgileri girerek birkaç dakika içinde İşletmeniz yada kendi adına 0850'li numara tahsis edebilirsiniz.

Günümüzde geleneksel olarak kullanılan iki tel bakır kablo PSTN/ISDN numaralar eski teknoloji ile çalışması nedeni ile bakım ve aylık maliyet oluştururuken, diğer yandan günümüzün ihtiyaçlarına cevap verememekte. 0850'li Numara ile tercih ettiğinizde ise VoIP tekolojsi ile günümüzün ileişim ihtiyaçlarını karşılayan yeni nesil haberleşme altyapısı kullanmış olursunuz. Aylık sabit hat ücreti ve bakım maliyetlerden kurtularak sabit hat sayınızı ihtiyaçlarınıza göre tek numara üzerinden ihtiyacınıza göre ölçeklendirebilirsiniz.